Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Kauwgum met logo

Kauwgum met logo

Bent u op zoek naar kauwgum als vernieuwend reclamemiddel? Op www.snoepwereld.nl kunt u kauwgum met logo in uitdrukverpakkingen bestellen in verschillende hoeveelheden per pakje en soorten en smaken kauwgum. Op onze website is een groot assortiment aan goedkope en lekkere kauwgum inclusief verpakking te vinden. Deze lekkere kauwgum in simpele verpakking is van een hoogwaardige kwaliteit zodat ze extra lang hun smaak houden. De verpakkingen van de kauwgum kunnen allemaal voorzien worden van een mooie bedrukking. Deze bedrukbare kauwgum verpakkingen inclusief kauwgum zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze website. De kauwgum met bedrukking zijn handige en originele relatiegeschenken die door uw klanten en relaties zeker blij zullen maken.

Pepermuntdoosjes met bedrukking

De verpakkingen waarin de kauwgumpjes zitten kunnen natuurlijk voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt voor een scherpe prijs uw slogan, bedrijfsnaam of logo op de doosjes laten drukken. Op deze manier maakt u van de simpele doosjes kauwgum een ideale reclamedrager. Zo kunt u tegelijk uw klanten blij maken en uw relaties onderhouden. Heeft u bijvoorbeeld als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te maximaal vergroten? Dan zijn de verpakkingen met kauwgum van snoepwereld met logo zeker een goed idee!  Voor een zeer scherpe prijs kunnen wij de kauwgumdoosjes ook nog voor u bedrukken. U kunt de bedrukte kauwgumpakjes gemakkelijk uitdelen op grote evenementen als opendagen of beurzen, maar ze natuurlijk ook versturen naar uw klanten. Zo kunt u gemakkelijk een groot publiek bereiken en krijgen veel mensen de doosjes met kauwgum en zo ook uw logo of bedrijfsnaam te zien.

Snelle levering

Heeft u de verpakkingen met kauwgum extra snel aan huis nodig? Bij snoepwereld zorgen wij er altijd voor dat de kauwgumpjes zo snel mogelijk geleverd worden. Als extra optie hebben wij voor u zelfs de mogelijkheid tot een express-levering. Voor alle opties die komen kijken bij een express-levering kunt u het beste terecht bij een van onze medewerkers. Wij zijn altijd bereikbaar via de chat, telefoon of email, die allemaal te vinden zijn op onze website. Bent u op zoek naar kauwgum in doosjes die goedkoop bedrukt kunnen worden? Dan bent u bij Snoepwereld aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van goedkope doosjes inclusief pepermunt met een mooie bedrukking. Bestel nu mooie verpakkingen gevuld met kauwgum voor een scherpe prijs bij Snoepwereld!

Bel mij terug!
Advies nodig?