Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedrukte pepermunt met logo

Pepermunt als reclamemiddel

Bent u op zoek naar pepermuntjes als reclamemiddel? Op www.snoepwereld.nl kunt u pepermuntjes met logo bestellen in verschillende hoeveelheden per doosje en soorten pepermunt. Op onze website is een groot assortiment aan goedkoop en lekker pepermunt inclusief kartonnen doosjes te vinden. Deze lekkere pepermuntjes in mooie doosjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit zodat sterk naar pepermunt smaken. De doosjes van de pepermuntjes kunnen allemaal voorzien worden van een mooie bedrukking. Deze bedrukbare snoepdoosjes inclusief pepermunt zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze website. De snoepdoosjes met bedrukking zijn handige en originele relatiegeschenken die door uw klanten en relaties zeker blij zullen maken.

Pepermuntdoosjes met bedrukking

De kartonnen doosjes waarin de pepermuntjes zitten kunnen natuurlijk voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt voor een scherpe prijs uw slogan, bedrijfsnaam of logo op de doosjes laten drukken. Op deze manier maakt u van simpele kartonnen doosjes gevuld met pepermuntjes een ideale reclamedrager. Zo kunt u tegelijk uw klanten blij maken en uw relaties onderhouden. Heeft u bijvoorbeeld als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te maximaal vergroten? Dan zijn de kartonnen doosjes met pepermunt van snoepwereld met logo zeker een goed idee!  Voor een zeer scherpe prijs kunnen wij de pepermuntdoosjes ook nog voor u bedrukken. U kunt de bedrukte snoepdoosjes gemakkelijk uitdelen op grote evenementen als opendagen of beurzen, maar ze natuurlijk ook versturen naar uw klanten. Zo kunt u gemakkelijk een groot publiek bereiken en krijgen veel mensen de doosjes met pepermunt en uw logo of bedrijfsnaam te zien.

Snelle levering

Heeft u de pepermuntjes extra snel aan huis nodig? Bij snoepwereld zorgen wij er altijd voor dat de pepermuntjes zo snel mogelijk geleverd worden. Als extra optie hebben wij voor u zelfs de mogelijkheid tot een express-levering. Voor alle opties die komen kijken bij een express-levering kunt u het beste terecht bij een van onze medewerkers. Wij zijn altijd bereikbaar via de chat, telefoon of email, die allemaal te vinden zijn op onze website. Bent u op zoek naar pepermunt in doosjes die goedkoop bedrukt kunnen worden? Dan bent u bij Snoepwereld aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van goedkope doosjes inclusief pepermunt met een mooie bedrukking.

Bel mij terug!
Advies nodig?