Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Snoepblikjes met full colour sticker


Snoepblikjes met full colour sticker

Snoepblikjes

Bent u opzoek naar blikjes gevuld met snoep? Bij snoepwereld bent u aan het juiste adres! De snoepblikjes zijn een wat luxere uitvoering van de pepermuntdoosjes. De snoepdoosjes zijn gemaakt van tin en kunnen opnieuw gevuld worden. De snoepblikjes kunnen gevuld worden met chocoladesnoepjes of met pepermuntjes die suikervrij zijn. De snoepdoosjes zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Neem voor ons gehele assortiment een kijkje op onze website.

Snoepblikjes bedrukken

U kunt de snoepblikjes laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam. Door de snoepdoosjes te bedrukken met uw bedrijfsgegevens, kunt u hiermee reclame maken voor uw bedrijf. U kunt deze bedrukte snoepblikjes uitdelen op grote evenementen of opendagen. Op deze manier komen de gepersonaliseerde snoepblikjes van uw bedrijf bij veel mensen terecht en wordt uw naam verspreid onder de vele mensen. Zo maakt u op een leuke en originele manier reclame voor uw bedrijf. U kunt de snoepdoosjes natuurlijk ook uitdelen aan uw klanten en werknemers. Van dit kleinigheidje worden zij zeker blij. U kunt de bedrukte snoepblikjes dus als een goed promotiemiddel voor uw bedrijf gebruiken!

Snoepblikjes online bestellen

Op snoepwereld.nl kunt u eenvoudig en snel de snoepblikjes bestellen. Op onze site kunt u een digitaal voorstel aanvragen. Door hier gebruik van te maken, kunt u het eindresultaat van de bedrukte snoepblikjes al zien voordat u deze besteld heeft. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine bestelling doet, de verzending is altijd snel! Als u uw bestelling eerder in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. Ons team is eenvoudig te bereiken via de chat, mail en telefoon. Bij snoepwereld bestelt u de bedrukte snoepblikjes natuurlijk ook voor een scherpe prijs! Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze werknemers.

Bent u dus opzoek naar snoepblikjes die voor een scherpe prijs bedrukt kunnen worden met uw bedrijfsgegevens? Dan hoeft u niet verder te zoeken want bij snoepwereld.nl bent u aan het juiste adres! Snoepwereld is dé specialist op het gebied van snoepblikjes bedrukken voor een scherpe prijs. 

Bel mij terug!
Advies nodig?