Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Snoepdoosjes

Snoepdoosjes

Bent u opzoek naar snoepdoosjes die full colour bedrukt kunnen worden? Dan bent u bij snoepwereld.nl aan het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment aan snoepdoosjes die bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam. U kunt custom made snoepdoosjes bestellen vanaf grotere aantallen. De snoepdoosjes zijn gevuld met metallic sweets.  

Snoepdoosjes bedrukken

Zoals al eerder gezegd kunnen de snoepdoosjes full colour bedrukt worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens. Zoekt u nog een goed promotiemiddel voor uw bedrijf? Laat dan deze leuke snoepdoosjes bedrukken met uw bedrijfsgegevens! U kunt de bedrukte snoepdoosjes uitdelen op grote evenementen of op opendagen. De bedrukte snoepdoosjes zullen bij veel mensen terecht komen en hierdoor wordt uw naam bij veel mensen bekend. Iedereen, zowel jong en oud, zal blij zijn met dit cadeau en dit kleinigheidje waarderen. De bedrukte snoepdoosjes zijn dus zeker een goed promotiemiddel voor uw bedrijf! Er kan natuurlijk ook een persoonlijk bericht op de snoepdoosjes worden bedrukt. De bedrukte snoepdoosjes zijn ook een leuk cadeau om te geven aan uw werknemers of klanten. Ook zij zullen dit kleinigheidje waarderen en anderen vertellen over de goede service van uw bedrijf. Hierdoor wordt uw naamsbekendheid ook vergroot.

Snoepdoosjes online bestellen

U kunt alle snoepdoosjes gemakkelijk en snel online bestellen op snoepwereld.nl. Hier vindt u een groot assortiment. U kunt de prijs van uw product zelf berekenen op onze website. U kiest de kleur, bedrukking en het aantal. Op onze site kunt u ook een digitaal voorstel aanvragen. Zo weet u al voordat u producten heeft besteld, hoe het eindresultaat eruit ziet. De levering van onze producten is altijd snel, het maakt niet uit of u een grote of kleine bestelling heeft geplaatst. Heeft u de producten extra snel nodig? Kies dan voor een spoed levering! Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, telefoon of mail. Ook voor al uw andere vragen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Dus bent u op zoek naar bedrukte snoepdoosjes van een goede kwaliteit? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! 

Bel mij terug!
Advies nodig?