Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Stroofwafels met uw logo


Stroofwafels met uw logo

Stroopwafels

Bent u opzoek naar een blik gevuld met stroopwafels die kan worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens? Dan bent u bij snoepwereld.nl aan het goede adres! De stroopwafels zijn 100% Nederlands en zijn gevuld met een lekkere karamelvulling. De deksel van het blik kan worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens. Neem vooral een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment.

Stroopwafels bedrukken

Zoals al eerder gezegd, kunnen de deksels van de blikken bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam. De bedrukte blikken met stroopwafels zijn een leuke manier om reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt de bedrukte blikken uitdelen op evenementen. Doordat veel mensen de blikken met uw bedrijfsnaam erop in handen krijgen, wordt uw bedrijfsnaam verspreid. U maakt hierdoor op een leuke manier reclame voor uw bedrijf. Ook kunt u de bedrukte blikken als cadeau geven aan uw werknemers of klanten. Zij vinden dit gegarandeerd leuk en een mooi gebaar. De bedrukte blikken gevuld met stroopwafels zijn dus zeker een goed promotiemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten!

Stroopwafels online bestellen

Op snoepwereld.nl bestelt u eenvoudig en snel stroopwafel blikken. U kunt op onze site een digitaal voorstel aanvragen. Hierdoor weet u al voordat u uw bestelling geplaatst heeft, hoe het eindresultaat eruit gaat zien en of u hier tevreden mee bent. De verzending bij snoepwereld is altijd snel! Het maakt hierbij niet uit of u een grote of een kleine bestelling plaatst. Wanneer u uw bestelling eerder in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze werknemers, die eenvoudig te bereiken zijn via de chat, mail of telefoon. Natuurlijk bestelt u de blikken gevuld met stroopwafels bij snoepwereld voor een scherpe prijs! Heeft u nog extra vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons team.

Bent u dus opzoek naar blikken die gevuld zijn met stroopwafels en waarvan de deksel voor een scherpe prijs kan worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens? Bij snoepwereld bent u aan het juiste adres, want snoepwereld is dé specialist op het gebied van blikken bedrukken voor een scherpe prijs!

Bel mij terug!
Advies nodig?